Skip to main content

Vi søker filmskaper

NLF/HPS har fått i oppdrag av HPS seksjonsmøte å få produsert videomateriale til bruk på grunnkurs og håper i første omgang at vi har medlemmer som både har lyst på et slikt oppdrag samt ferdighetene, kunnskapene og utstyret som vil kreves.

Videoene skal ta for seg hele den praktiske delen av opplæringen fra man pakker ut vingen første gang til kursets øvelser er gjennomført. Vi ser derfor for oss følgende videoer basert på liste over ferdighetskrav for PP2/SPG2 (avsnitt 2.2 i utdanningsprogram for para-/speedgliding)

Videoene må ha kommentarer der dette er naturlig (ikke bare et opptak av en instruktørs veiledning)

Videoene må ta utgangspunkt i læreboka, sikkerhetssystem og utdannings-programmer, samt presentasjonsmateriale for kurs. Illustrasjoner fra disse vil kunne benyttes i videomaterialet der det kan anses å ha en nytteverdi.

Har du lyst til å produsere disse så ta kontakt med seksjonen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).

Det er ønskelig med en liten demovideo, så lag gjerne et eksempel på hvordan du ser for deg at dette bør se ut og send det til oss.

Oppdraget vil selvsagt bli godtgjort etter nærmere avtale.

Se utlysningen for mer detaljer om hva som ønskes